Gennemfør dine juleindkøb i dag!

Julemanden kommer til byen - og det betyder, at du skal ud og shoppe!


Når det kommer til juleindkøb, er forberedelse halvdelen af kampen. Og det betyder ofte, at du skal starte din indkøbstur i god tid. Dit motto bør være: Begynd at forberede dig i oktober, så du kan slappe af i december! Du skal jo passe på kagerne, sætte juledekorationer op, bygge peberkagehuse og pynte træer, når julemåneden står for døren.

Køb tidligere og køb online for at undgå stress fra at være i butikken. Spar dig selv for stresset med juleindkøb, og køb dine gaver hjemmefra. Begynd at shoppe nu for at undgå stress med at finde en gave i sidste øjeblik, og slap af i visheden om, at du har styr på det hele.

Nu behøver du ikke at bekymre dig om det, for her hos SIDENNA kan du få opfyldt alle dine juleønsker.

Gør juledekorationer ekstra specielle i år!

Du kan begynde at pynte op til jul, vi tilbyder fantastiske tilbud på vores smukke dekorationer, der vil tilføje et fantastisk touch til denne magiske lejlighed. Du kan også give disse dekorationer som gave til dine venner og familie

Vores Climbing Santa™ - Elektrisk klatrende julemand er en fantastisk dekoration, der har pyntet hjem rundt om i verden i to generationer! En detaljeret julemand i et ægte stofkostume klatrer op og ned ad en rød stige og bliver aldrig træt.

Julemanden klatrer op og ned ad stigen og bringer liv og musik til dit træ og din juledekoration!


Det næste er vores Santa's Dwarf™ - Smukke og elskelige juletomter, I folkelitteraturen og kunsten vogter nisserne deres hjem og beskytter folk mod ulykke. Elf Dværg Plys vil bringe os lykke, glæde og varme og også bringe lidt magi ind i dit hjem. Julemanden i plys giver dig en behagelig fornemmelse af at mærke julenissen. De er så robuste og kan stå i lang tid. Det er meget velegnet til at dekorere dit hjem og en god gave til venner!

Der er en anden smuk dekoration til denne lejlighed, vores Santa's Friends™ - Magnificent Santa Claus Figurines Overrask dine venner med denne samling af figurer i naturlig størrelse, der vil forbedre dit hjem på æstetisk vis! Forestil dig, at du kommer hjem til et hus fyldt med julefigurer i naturlig størrelse. Dine besøgende vil helt sikkert også have lyst til at købe dem!

Giv din jul et ekstra pift med vores lys!

Belysning spiller en vigtig rolle i juledekorationer, og i år kan du tilføje det hellige touch af lys på den smukkeste måde med vores lysdekorationer.

Væk julestemningen med dette unikke, hypnotiserende stearinlys! Candle Lights™ - Smukke julelys I modsætning til julelys er disse stearinlys mere tiltalende og farverige. Glitteret skifter farve, mens det hvirvler rundt i den gennemsigtige cylinder.

Gør dit hjem iøjnefaldende med vores juletræ™. Dette flerfarvede pop-up juletræ er en hurtig og nem måde at dekorere dit hjem med en vandfaldseffekt.


For at bidrage til julestemningen i gaden er det vigtigt, at du også får din have i den rette stemning. Tag et kig på vores Santa's Farm™, som er et ægte blikfang i haven!

Gør dine børn gladere i julen!

Julen er den tid, hvor vores børn skal nyde den fuldt ud! Vores børn venter altid spændt på denne fest, fordi den bringer store gaver med sig. Er du bekymret for, hvad du skal give dit barn, noget, som det vil nyde, og som vil holde lidt længere end almindeligt legetøj?

Bare rolig, i år kan du få dine børn med i julepynten med vores Santa's Kid™ - Et smukt juletræ for børn. Overlad det til dine børn at pynte træet med dette DIY-juletræssæt til børn lavet af filt. Med det kan de lade deres kreativitet få frit løb, da delene kan flyttes rundt og udskiftes, når du ønsker at give træet et nyt udseende.

Få disse fantastiske dekorationer til dit hjem og til dine venner nu, så når ferien kommer, er det eneste, der er tilbage at gøre, at have det sjovt med din familie!

Vores team ønsker dig en glædelig og reflekterende jul!