Husholdningsartikler, som du er nødt til at have!

Gør din hverdag lettere med husholdningsartikler!


Uanset om du lige er begyndt at blive selvstændig eller har boet i det samme hjem i årevis, vil disse vigtige ting, som du skal købe til et nyt hjem, gøre dit liv lettere og hjælpe dig med at leve en smidig livsstil.

Du kan altid tilføje flere ting, men først skal du se på de minimumsartikler, som enhver husholdning bør have.

Hvis du nogensinde har prøvet at købe køkkengrej til et nyt køkken eller blot opgradere kvaliteten af apparaterne i dit nuværende køkken, har du sikkert fundet ud af, at det er meget sværere at købe kvalitets-køkkenredskaber, end det burde være.

Vores CleanFryer 2.0 - aldrig mere en beskidt varmluftfrituregryde hjælper dig med at få mest muligt ud af din varmluftfrituregryde med denne genanvendelige silikonegryde! Den nemmeste og sundeste måde at tilberede sprøde pommes frites, ribs og stegt kylling på med lidt eller ingen olie.


Den næste er vores bedst sælgende Cleany™ mikrofiberrengøringsklud. Denne mikrofiberrengøringsklud er superabsorberende og tørrer hurtigt, har en stærk dekontaminering og er nem at rengøre. Og brug den hver dag for at nyde din rengøring. Brug af dobbelt lag koral fleece er sikkert og ugiftigt, rengøringseffekten er mere effektiv, og evnen til at fjerne olie er stærk.

Vores FoamCleaner™ mulighed for at fjerne snavs fra bilens indre, fliser, glas, kogeplader og alle tekstiler. Du skal blot sprøjte skummet på de beskidte områder og derefter tørre det af med en klud - voilà! Dit arbejde er gjort!

Hvis en husejer ønsker at friske sit køkken op, er vores Home Light™ - bevægelsessensorlampe det bedste valg til opgaven. Teknologien har både form og funktion og kan i mange tilfælde erstatte fritliggende lysarmaturer som den vigtigste lyskilde.

Få alt det, du har brug for i dag, og spar dig selv for en masse besvær!